כל המתכונים
כעבורות – קציצות טוניסאיות מסורתיות
מתכון להכנת כעבורות – קציצות טוניסאיות מסורתיות מלאות בכל טוב כעבורות הן קציצות מטוגנות טוניסאיות מסורתיות העשויות מתפוחי אדמה, חזה
פקיילה – תבשיל עלי סלק ושעועית טוניסאי
פקיילה מתכון להכנת פקיילה – תבשיל עלי סלק ושעועית טוניסאי מסורתי פקיילה היא תבשיל טוניסאי מסורתי העשוי מתרכיז של עלי
ריבת חבושים עם ציפורן – מעז’ון ספורז’ול
מתכון להכנת ריבת חבושים עם ציפורן – מעז’ון ספורז’ול נהוג לסיים את צום הכיפורים באכילת דברי מתיקה. אחת מהריבות האהובות
ריבת ענבים – מעז’ון אל ענב
ריבת ענבים – מעז’ון אל ענב נהוג לסיים את צום הכיפורים באכילת דברי מתיקה. אחת מהריבות האהובות היא ריבת ענבים
ריבת רימונים עם שקדים ואגוזים – מעז’ון אל רומאן
ריבת רימונים עם שקדים ואגוזים- מעז’ון אל רומאן מתכון מושלם להכנת ריבת רימונים עם שקדים ואגוזים – מעז’ון אל רומן
קוסקוס מחקק – קוסקוס מסורתי מתובל
מתכון קוסקוס מחקק פיקנטי מסורתי! קוסקוס מחקק הוא קוסקוס שמכינים אותו במיוחד בתשעה באב. הרוטב שהופך אותו לכלכך מיוחד מורכב
בנטז’ לביבות תפוחי אדמה ממולאות בבשר
בנטז’ לביבות תפוחי אדמה ממולאות בבשר גרסה כשרה לפסח! בנטז’ היא קציצה טוניסאית מסורתית וחגיגית העשויה מתפוחי אדמה וממולאת בבשר.
חלה גבוה לשבת
חלה גבוה לשבת הכנת חלה גבוה לשבת מ-6 רצועות בצק לכבוד השבת אני נוהגת להשקיע בחלות השבת, ככל שהחלה מושקעת
עסבנה – מעיים ממולאים בנוסח טוניסאי
מתכון להכנת עסבנה – מעיים ממולאים בנוסח טוניסאי עסבנה היא מאכל טוניסאי מסורתי העשוי ממעיים ממולאים בכל טוב. אנו נוהגים