כל המתכונים

קוסקוס ומרק עם דגים
הבית הטוניסאי

קוסקוס ומרק עם דגים

קוסקוס ומרק עם דגים קוסקוס ומרק עם דגים בתוספת קציצת קפיטה, מנת הדגל של העדה הטוניסאית. לחצו כאן לצפייה במתכון

קרא עוד ←
סלט כבד וחציל צלוי
חצילים

סלט כבד וחציל צלוי

סלט כבד וחציל צלוי סלט כבד וחציל צלוי על אש גלויה. החומרים 1 חציל בלאדי בינוני. 10 כבדי עוף טריים.

קרא עוד ←
מאפה פיצה טוניסאית
הבית הטוניסאי

מאפה פיצה טוניסאית

מאפה פיצה טוניסאית מאפה פיצה טוניסאית פיקנטית בסגנון אחר ממולאת בכל טוב. חומרים לבצק 1 ק"ג קמח מנופה 2 כפות

קרא עוד ←
עוגיות מלוחות
עוגיות

עוגיות מלוחות

עוגיות מלוחות מתכון להכנת עוגיות מלוחות. עוגיות מלוחות ופריכות מושלמות כנשנוש או לאחר צום כיפור. החומרים ½ חב' מחמאה או

קרא עוד ←
סלט חצילים מטוגנים בנוסח מזרחי
חצילים

סלט חצילים מטוגנים בנוסח מזרחי

סלט חצילים פיקנטי בנוסח מזרחי מתכון להכנת סלט חצילים פיקנטי בסגנון מזרחי. החומרים 2 חצילים יפים בגודל בינוני. 5 שיני

קרא עוד ←
מקרונה בל קנקש
הבית הטוניסאי

מקרונה בל קנקש

מקרונה בל קנקש מתכון עתיק של אמא שלי. מקרונה בל קנקש חריף וטעים נוסח טוניס. החומרים הקנקש  כוס פול יבש

קרא עוד ←
צ'יפסים מתנפחים
חטיפי נשנוש

צ'יפסים מתנפחים

צ'יפסים מתנפחים צ'יפסים מתנפחים בציפוי קמח חומוס קראנצ'י במטבל צ'ילי עסיסי ופיקנטי. נהוג להכין את הצ'יפסים במהלך חג החנוכה. החומרים

קרא עוד ←
לחם מקמח חיטה מלאה
לחמים

לחם מקמח חיטה מלאה

לחם מקמח חיטה מלאה לחם מקמח מלא החומרים 5 כוסות של קמח מלא. 1 כוס קמח לבן. 2 כפות שמרים.

קרא עוד ←
סלט חצילים ברוטב עגבניות
חצילים

סלט חצילים ברוטב עגבניות

סלט חצילים ברוטב עגבניות סלט חצילים מזרחי עם עגבניות, פלפלים וחצילים מטוגנים ומעוכים. מתכון לסלטה משויה – סלט ירקות צלויים

קרא עוד ←
גלילוני שניצל ממולאים
תבשילים

גלילוני שניצל ממולאים

גלילוני שניצל ממולאים גלילוני שניצל עשויים מבצק שניצל ממולא בכל טוב. החומרים בצק העוף פרפר חזה עוף טחון דקדק. 1

קרא עוד ←
קובה
תבשילים

קובה

קובה משודרגת ברוטב עסיסי עם חומוס ורצועות ארטישוק ירושלמי. קובה טעימה מאוד וקלה להכנה. החומרים: בצק: כוס סולת. חצי כוס

קרא עוד ←
חלה מתוקה לשבת
לחמים

חלה מתוקה לשבת

חלה מתוקה  לשבת חלה מתוקה לשבת מ -4 רצועות. שלוש חלות יפיפיות מתוקות לשבת מכמות של ק"ג של קמח. לחלה

קרא עוד ←