מתכון להכנת כעבורות – קציצות טוניסאיות מסורתיות מלאות בכל טוב כעבורות הן קציצות מטוגנות טוניסאיות מסורתיות העשויות מתפוחי אדמה, חזה
פקיילה מתכון להכנת פקיילה – תבשיל עלי סלק ושעועית טוניסאי מסורתי פקיילה היא תבשיל טוניסאי מסורתי העשוי מתרכיז של עלי
מתכון להכנת ריבת חבושים עם ציפורן – מעז'ון ספורז'ול נהוג לסיים את צום הכיפורים באכילת דברי מתיקה. אחת מהריבות האהובות
ריבת ענבים – מעז'ון אל ענב נהוג לסיים את צום הכיפורים באכילת דברי מתיקה. אחת מהריבות האהובות היא ריבת ענבים
ריבת רימונים עם שקדים ואגוזים- מעז'ון אל רומאן מתכון מושלם להכנת ריבת רימונים עם שקדים ואגוזים – מעז'ון אל רומן
מתכון קוסקוס מחקק פיקנטי מסורתי! קוסקוס מחקק הוא קוסקוס שמכינים אותו במיוחד בתשעה באב. הרוטב שהופך אותו לכלכך מיוחד מורכב
מתכון להכנת מקרוד מתכון להכנת מקרוד – עוגיית סולת בנוסח טוניסאי מסורתי. המקרוד עשוי מסולת ותמרים ומזוגגת בסירופ דבש. את
בנטז' לביבות תפוחי אדמה ממולאות בבשר גרסה כשרה לפסח! בנטז' היא קציצה טוניסאית מסורתית וחגיגית העשויה מתפוחי אדמה וממולאת בבשר.
דבלה מתכון להכנת דבלה – עוגייה בנוסח טוניסאי מסורתי. ה-דבלה עשויה מבצק מטוגן בצורה של שושנה ומזוגגת בסירופ דבש. את
שבקייה מתכון פשוט ומהיר להכנת שבקייה – עוגייה בסגנון מרוקאי צפון אפריקאי מסורתי. שבקייה עשויה מרצועות בצק מטוגנות מעוצבות בכל
חלה גבוה לשבת הכנת חלה גבוה לשבת מ-6 רצועות בצק לכבוד השבת אני נוהגת להשקיע בחלות השבת, ככל שהחלה מושקעת
מתכון להכנת עסבנה – מעיים ממולאים בנוסח טוניסאי עסבנה היא מאכל טוניסאי מסורתי העשוי ממעיים ממולאים בכל טוב. אנו נוהגים
כלי נגישות