• דף הבית
  • כל המתכונים
  • קטגוריות
  • צור קשר
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
ורדית חביב
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
ראשי › מטעמים לחגי תשרי › לביבות כרתי כרישה

לביבות כרתי כרישה

ורדית חביב 20/09/2019 17:29 אין תגובות

לביבות כרתי כרישה

לביבות כרתי כרישה (או שום) אחת מסימני הברכות בסעודת סדר ערב ראש השנה.

-סימנים-

כרתי

“-שיכרתו אויבנו ושונאינו וכל מבקשי רעתנו.”

החומרים

  • 1 גבעול קרישה או ראש שום.
  • 1 ביצה.
  • 2 כפות קמח.
  • שמן לטיגון.

אופן ההכנה

מקלפים ושוטפים היטב את הקרישה או את השום.

טוחנים גס ומעבירים לקערה.

לאחר מכן שוברים ביצה טרייה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים 2-3 כפות קמח בהדרגה ומערבבים לקבלת תערובת דלילה.

מחממים שמן עמוק ומטגנים בעזרת כף יוצקים מהבלילה בכף ויוצרים עיגולים. הופכים משני הצדדים ומגישים.

נועצים קיסמים בכל אחת ומגישים.

שנה טובה

בתיאבון.

 

מתכון מושלם להכנת מעקוד

 

מעקוד פשטידה חגיגית בנוסח טוניסיה

 

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

© כל הזכויות שמורות לורדית חביב | מתכונים מבית סבתא
אין לשווק, להעתיק או לשכפל כל מידע מהאתר לרבות תמונות וטקסטים ללא אישור מפורש בכתב מהנהלת האתר!
גלילה לראש העמוד