• דף הבית
  • כל המתכונים
  • קטגוריות
  • צור קשר
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
ורדית חביב
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
ראשי › מאפים › מאפים במילוי בשר

מאפים במילוי בשר

ורדית חביב 09/03/2019 21:02 אין תגובות
מאפים במילוי בשר

מאפים במילוי בשר

מיני מאפים במילוי בשר

בצק

  • חצי ק”ג קמח.
  • 1 כף שמרים.
  • ½ כפית סוכר.
  • 1 כפית מלח.
  • 2 כפות שמן זית.
  • ¼ 1 כוסות מים פושרים (כוס בגודל 220 מ”ל).
  • ביצה.
  • שומשום.

מילוי

  • חתיכת שומן כבש.
  • 1 בצל גדול
  • 300 גר’בשר טחון
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס.
  • ½ כפית חוואג’
  • מלח לפי הטעם.

אופן ההכנה

הבצק

בקערה שמים את הקמח הסוכר והשמרים ומערבבים עד שהכול נטמע פנימה.

מוסיפים לתערובת את השמן המים ומערבבים ואז מוסיפים את המלח.

מערבבים כמה דקות עד לקבלת בצק אחיד ורך. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כחצי שעה.

לאחר כחצי שעה מניחים את הבצק על משטח מקומח וחותכים אותו ל10 חלקים שווים .

פותחים עם המערוך לעיגול  כמו פיתה דקה וממלאים במילוי.

סוגרים ומהדקים בעזרת מזלג ומנקבים חורים בעזרת מזלג, ומניחים על נייר אפייה על המגש.

מורחים ביצה עם שמן זית ומעט מלח, וזורים שומשום מתפיחים מעט כרבע שעה

מחממים תנור לחום של 200 מעלות וכשהמאפים מתחילים לתפוח מכניסים לתנור ל15 דקות בערך.

המילוי

על מחבת חמה באש בינונית מניחים חתיכה קטנה של שומן כבש ומחממים עד שהשומן ניתך ונהפך לנוזל .

קוצצים דקדק את הבצל ומניחים את הבצל על השומן ומטגנים עד שהבצל מזהיב עד לגוון חום.

מוסיפים את הבשר עד שהוא נצרב מערבבים היטב ומוסיפים את התבלינים כשזה מוכן.

טועמים ומתקנים בהתאם לצורך

לצפיה במתכון

מאפה עאראיס

 

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

© כל הזכויות שמורות לורדית חביב | מתכונים מבית סבתא
אין לשווק, להעתיק או לשכפל כל מידע מהאתר לרבות תמונות וטקסטים ללא אישור מפורש בכתב מהנהלת האתר!
גלילה לראש העמוד