סלט אריסה בצל וירק קצוץ
אריסה בצל וירק קצוץ
סלט בטעם מופלא לארוחת בשרים על האש חגיגית.
סלט אריסה בצל וירק קצוץ
החומרים
- 3 כפות אריסה פיקנטית .
- 2 עגבניות רכות מגורדות.
- חופן פטרוזיליה קצוצה דקדק
- חופן כוסברה קצוצה דקדק.
- 1 בצל בינוני קצוץ דקדק.
- 3 שיני שום כתוש.
- ¼ כוס שמן.
- סחיטת לימון .
- מעט לימון כבוש חתוך דקדק לרצועות.
- כפית כמון.
- מלח לפי טעם אישי.
אופן ההכנה
תחילה שוטפים את העגבניות ומוציאים מהן את הזירעונים, מגרדים בעזרת פומפיה ומעבירים לקערה מתאימה
מוסיפים את האריסה לקערה ומערבבים היטב.
קוצצים בצל דקדק כותשים שום ומוסיפים לקערה.
מתבלים בכמון, לימון ושמן ומערבבים הכול יחד עד שכל המרכיבים נטמעים פנימה ונוצרת בלילה אחידה. טועמים ומוסיפים מלח.
קוצצים דקדק את כל הירק, הפטרוזיליה והכוסברה ומוסיפים לתערובת.
קוצצים דקדק מעט לימון כבוש ומוסיפים לתערובת ומערבבים היטב שהכול נהפך למקשה אחת טועמים אם יש צורך מתקנים לפי טעם אישי.
בתיאבון