סלט סלק בגינת ירק
אל השילוב הזה של סלט סלק הזה הגעתי במקריות ואני רוצה להמליץ לכן עליו. טעמו נפלא צבעים מרהיבים ושילוב הטעמים מדהים.
החומרים הדרושים
- 4-5 סלק
- 1 בצל בינוני
- חופן פטרוזיליה וכוסברה (מעורב)
- שום כתוש
- כף אריסה (מתכון לאריסה נמצא בקישור כאן.)
- כמון
- לימון
- מלח
- שמן
הוראות הכנה
מבשלים את הסלק עד שמתרכך. יש אפשרות לקלף את הסלק לחצות על ארבע ולבשל , על מנת שתהליך הבישול יתקצר. הצבע מעט דוהה
אם רוצים צבע חזק לסלק צריך לבשל אותו בשלמותו ובקליפתו.
מקצצים בצל ומוסיפים אותו בקערה נפרדת, מקצצים דק דק את הכוסברה והפטרוזיליה ומוסיפים , אל כל זה מוסיפים כף אריסה וכמון מתבלים במלח שמן ולימון.
חותכים לקוביות או רצועות את הסלק ומערבבים הכול יחדיו. בודקים בטעימה התיבול טעים
טיפ: בכל אוכל אני ממליצה לטעום לפני ההגשה.