עוגיות ללא סוכר
עוגיות ללא סוכר ומקמח מלא טעימות , פריכות ומושלמות כנשנוש לעת רעב..
בלחיצה על מידע סוכרזית
חומרים
- 2 ביצים גודל L.
- ¼ כפית סודה לשתייה.
- 10 מ"ל ממתיק סוכרזית נוזלי.
- ½ כפית תמצית וניל.
- 1 כף דבש.
- 2 כוסות קמח מלא ועוד קצת… גודל כוס 220 מ"ל.
- 1 כף קמח לבן.
- ½ כוס חד פעמית שמן.
- ½ כוס שומשום. גודל כוס 220 מ"ל.
- קמצוץ מלח.
אופן ההכנה
בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את הביצים והממתיק , מוסיפים את השמן ,דבש, תמצית וניל, סודה לשתייה ,מלח, שומשום חצי מהכמות והקמחים ומערבבים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד . ייתכן שהקמח לא יספיק לכן רצוי להוסיף בהדרגה.
מניחים את הבצק במקרר כשעה ונותנים לו לנוח כשעה.
לאחר כשעה מנוחה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
על משטח העבודה מניחים נייר אפייה ומפזרים עוד קצת שומשום, מרדדים את הבצק ומשטחים אותו בעובי אחיד כחצי סנטימטר
חותכים לרצועות ומכניסים לתנור לאפייה של כ 20 דקות עד שמשחים מעט.
בתיאבון