• דף הבית
  • כל המתכונים
  • קטגוריות
  • צור קשר
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
ורדית חביב
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
ראשי › מטעמי השבת › עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים

ורדית חביב 16/03/2019 13:21 אין תגובות
עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים שוקולד ואגוזים

עוגת ביסקוויטים שוקולד גנאש קרה ללא אפיה, פרווה. מעוטרת באגוזי מלך ואבקת קקאו טעימה ונימוחה מתאימה לקינוח לאחר ארוחה בשרית.

תבנית בגודל 22

החומרים

חצי קג’ ביסקוויטים פתיבר שוקולד

½ 1 כוס נס קפה (כפית וחצי נס קפה מים רתוחים מקוררים)

חומרים גנאש

  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות מים
  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה ריצ’ פרווה.

עיטור

10 יח’ אגוזים קלויים למחצה.

קקאו או אבקת סוכר.

אופן ההכנה.

תחילה טוחנים את הביסקוויטים דקדק ושופכים אותם בקערה, ומוסיפים פנימה את הכוס נס קפה שהוכן מראש.

מערבבים היטב ומהדקים על המגש ומכניסים למקרר כחצי שעה עד להתייצבות.

הגנאש.

מערבבים היטב בקערה קטנה את הקקאו והמים עד לקבלת תערובת סמיכה מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב היטב.

ממיסים במיקרו-גל את השוקולד מריר ומוסיפים לקערת התערובת ומערבבים היטב.

מחממים במיקרו-גל את השמנת כדקה או יותר, אך לא להביא למצב של רתיחה, ומערבבים הכול יחד עד לקבלת גנאש חלק טעים ויפה.

מוציאים מהמקרר את העוגה ושופכים בנדיבות לעוגה את הגנאש כשהוא חם ומפזרים היטב  כשזה מעט מתקרר מכסים בנייר אלומניום ושוב מכניסים למקרר להתייצבות.

לאחר שהעוגה התייצבה מסדרים מעל את האגוזים ומפזרים אבקת קקאו או אבקת סוכר.

מגישים קר.

לצפייה במתכון

עוגת שוקולד שכבות

עוגת שוקולד קר גנאש וקצפת.  

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

© כל הזכויות שמורות לורדית חביב | מתכונים מבית סבתא
אין לשווק, להעתיק או לשכפל כל מידע מהאתר לרבות תמונות וטקסטים ללא אישור מפורש בכתב מהנהלת האתר!
גלילה לראש העמוד