• דף הבית
  • כל המתכונים
  • קטגוריות
  • צור קשר
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
ורדית חביב
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
ראשי › מטעמי השבת › עוגת מייפל רכה

עוגת מייפל רכה

ורדית חביב 12/09/2020 10:26 אין תגובות

עוגת מייפל רכה

עוגת מייפל רכה כמו ענן וטעימה

תבנית קוגלהוף

גודל כוס 220  מ”ל

החומרים

  • 3 ביצים.
  • 1 כוס סוכר.
  • 1 כוס שמן.
  • 1 כוס מיץ תפוזים.
  • 1 שקיק אבקת אפייה.
  • 2 סוכר וניל.
  • קמצוץ מלח.
  • 2 כוסות קמח.
  • ½ כוס סירופ מייפל.
  • שקדים או אגוזים.

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום של 160 – 180 מעלות.

בקערה מקציפים את הביצים יחד עם מלח ומוסיפים את הסוכר בהדרגה מקציפים עד שמתקבלת קצפת תפוחה. .

לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וניל, את השמן ,מיץ תפוזים, אבקת אפייה והקמח ומערבבים היטב עד אשר מתקבלת בלילה אחידה  חלקה וללא גושים.

משמנים תבנית קוגלהוף ויוצקים לתוכה את הבלילה ומכניסים לתנור לאפייה של 30-40 דקות.

אום אין תבנית קוגלהוף מתאים גם לשתי תבניות אינגליש קייק

מדללים כחצי כוס מייפל עם 2 כפות מים ומערבבים היטב עד לקבלת נוזל דליל יותר.

לאחר האפייה מוציאים את העוגה מן התנור ובעזרת שיפוד מנקבים חורים ומיד שופכים את חצי כמות הסירופ על העוגה

מפזרים את האגוזים או השקדים, ושוב שופכים את יתר הסירופ כך שגם האגוזים או השקדים יקבלו מעט מהמתיקות של המייפל.

בתיאבון

 

עוגת טורט בניחוח לימון

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

© כל הזכויות שמורות לורדית חביב | מתכונים מבית סבתא
אין לשווק, להעתיק או לשכפל כל מידע מהאתר לרבות תמונות וטקסטים ללא אישור מפורש בכתב מהנהלת האתר!
גלילה לראש העמוד