• דף הבית
  • כל המתכונים
  • קטגוריות
  • צור קשר
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
ורדית חביב
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
ראשי › מטעמים לחגי תשרי › קרא דלעת

קרא דלעת

ורדית חביב 20/09/2019 18:17 אין תגובות
קרא דלעת

קרא/ דלעת

 

קרא דלעת פרוסות מקומחות בציפוי קריספי  מלוח ומתקתק מטוגנות וטעימות.

“-שתקרע רוע גזר דיננו ויקראו לפניך זכויותנו…”

אחד מסימני הברכות מסעודת סדר ערב ראש השנה.

-סימנים-

החומרים

  • פלח נדיב של דלעת.
  • 2 ביצים..
  • ½ כוס קמח.
  • שמן לטיגון.
  • מלח.
  • סוכר.

אופן ההכנה

מקלפים את הדלעת ופורסים דק וממליחים את הפרוסות לכחצי שעה.

לאחר מכן שוטפים היטב ומסננים במסננת עד שכל הנוזלים מתנקזים.

מנגבים ומניחים על מגבת נקייה.

בצלחת שטוחה מפזרים קמח ומניחים את הפרוסות על הקמח ומפזרים מעל שכבה נוספת של קמח כך שהקמח מצפה את שני הצדדים.

בצלחת נפרדת ועמוקה שוברים את הביצים ומערבבים היטב יחד עם2 כפות קמח.

טובלים את הפרוסות המקומחות בביצה ומטגנים על אש בינונית בשמן חם עד להזהבה משני הצדדים.

זורים סוכר מעל מיד כאשר מגישים.

שנה טובה ומתוקה.

מתכון מושלם לפולים עם כמון

סעודת יתרו

פולים מתובלים בכמון

 

 

 

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

© כל הזכויות שמורות לורדית חביב | מתכונים מבית סבתא
אין לשווק, להעתיק או לשכפל כל מידע מהאתר לרבות תמונות וטקסטים ללא אישור מפורש בכתב מהנהלת האתר!
גלילה לראש העמוד