• דף הבית
  • כל המתכונים
  • קטגוריות
  • צור קשר
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
ורדית חביב
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
ראשי › עוגיות › נשיקות מרנג

נשיקות מרנג

ורדית חביב 14/02/2021 14:10 אין תגובות

נשיקות מרנג

נשיקות מרנג טעימות וקלות להכנה.

חומרים

  • 3 חלבונים L.
  • 1 כוס סוכר.
  • 1 שקיק סוכר וניל.
  • קמצוץ מלח.
  • צבע מאכל בהתאם.
  • סוכריות קישוט.

אופן ההכנה

מוציאים את הביצים מהמקרר בעוד מועד כדי שיגיעו לטמפרטורה של החדר. כחצי שעה מחוץ למקרר

מפרידים בזהירות בין החלמון לחלבון בכלי מנירוסטה או זכוכית.

מחממים תנור לחום של 100 מעלות.

בקערת המיקסר יוצקים ומקציפים את החלבונים וממשיכים להקציף  במהירות נמוכה יחד עם קמצוץ מלח.

כשמהקצף מתחיל להיווצר בועות סבון מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומגבירים את המהירות.

ממשיכים להקציף ומוסיפים את הסוכר וניל  עד שנוצר קצף יציב עמיד וחזק.

אם רוצים בצבעים שונים מחלקים את הקצף לכמה ומוסיפים מעט צבע מאכל תוך כדי הקצפה בערבוב קל ולא יותר אחרת הקצף ייפול.

לאחר שהקצף מוכן מכניסים אותו לתוך שקית זילוף עם צנתר שתבחרו.

מדביקים את נייר האפייה עם מעט מרנג בקצוות על מנת שלא תהיה תזוזה.

יוצרים נשיקות בגדלים ובצבעים שונים ואם רוצים לזרות סוכריות קטנות זה הזמן לפני האפייה.

מכניסים לתנור באמצע לאפייה של כשעתיים או קצת יותר על חום של 100מעלות.

באפייה של טורבו , על מנת לייבש את הנשיקות ולא לאפות אותם.

בתיאבון

 

עוגיות פריכות ממולאות בריבה

 

 

 

 

 

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

© כל הזכויות שמורות לורדית חביב | מתכונים מבית סבתא
אין לשווק, להעתיק או לשכפל כל מידע מהאתר לרבות תמונות וטקסטים ללא אישור מפורש בכתב מהנהלת האתר!
גלילה לראש העמוד