עוגיות שוקולד מושלגות
עוגיות מושלגות טעימות ונימוחות
החומרים
- 2 ביצים.
- ½ כוס קקאו.
- ¼ כוס שמן.
- 1 כוס סוכר.
- ½ 1 כוס קמח.
- 1 אבקת אפיה.
- חצי כפית רום.
- ¼ כפית מלח.
- 1 חב' שוקולד מריר שבור לקוביות.
- חצי כוס אבקת סוכר.
אופן ההכנה
בקערה גדולה שמים את הקמח יחד עם הקקאו, האבקת אפיה והסוכר, ומערבבים היטב עד שהתערובת נהפכת לאחידה.
לאחר מכן מוסיפים את הביצים, השמן, המלח והרום ומערבבים היטב עד אשר מתקבלת מסה קשיחה. עוטפים בניילון נצמד ונותנים לזה לנוח כעשר דקות עד רבע שעה.
שוברים את השוקולד מריר לקוביות.
מחממים תנור על 180 מעלות.
לאחר שהבצק נח מעט מכינים את העוגיות. עיגולים קטנים בגודל של כדור פינג-פונג ומשטחים אותם מניחים פנימה את הקוביית שוקולד וסוגרים.
מניחים את העוגייה באבקת סוכר מצפים ומגלגלים בנדיבות ומניחים את העוגיות על התבנית על הנייר אפייה במרחק סביר זו מזו.
מכניסים לתנור ל 5 עד 10 דקות תלוי בעוצמת התנור ולסיום מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר באופן מוחלט ומעבירים אותן לכלי מתאים.
בתיאבון.
מתכון מושלם להכנת עוגיות טחינה
מעולה!