• דף הבית
  • כל המתכונים
  • קטגוריות
  • צור קשר
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
ורדית חביב
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
  • ראשי
  • תבשילים
  • סלטים
  • עוגיות
  • עוגות
  • לחמים
  • מאפים
  • ריבות
  • חוברת מרקים
  • קינוחים
ראשי › מאפים › מאפה כתר מעוצב מבצק עלים במילוי כבד עוף

מאפה כתר מעוצב מבצק עלים במילוי כבד עוף

ורדית חביב 01/03/2019 14:02 אין תגובות

מאפה כבד

מאפה כתר מעוצב מבצק עלים במילוי כבדי עוף.

מרכיבים

  • 5 כבדי עוף.
  • 1 בצל ענק.
  • רבע כוס שמן.
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס.
  • ¼ כפית מלח או מרק עוף.
  • בצק עלים.
  • ביצה.
  • שומשום.

אופן ההכנה

שוטפים היטב את הכבדים ומורידים מהם את השומן.

ממליחים אותם היטב וצולים אותם משני הצדדים על הגריל.

לאחר שהכבדים ניצלו היטב, לשטוף אותם היטב ולהוריד מהם את שאריות המלח והדם.

לקצץ בצל דקדק ולטגן בשמן עד שזה מזהיב מעט.

לגרד את הכבדים ולערבב יחד עם הבצל להוסיף תבלינים לפי הטעם ולמלא בבצק העלים כפי שמצולם בסרטון המצורף.

לסדר במגש אפייה ולצפות בביצה (מעט שמן זית,לא חייב) ולזרות שומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות כעשרים דקות לערך תלוי בעוצמת התנור.

מתאים עם רוטב פטריות.

לצפייה במתכון להכנת מאפה עם רוטב פטריות לחצו כאן

מאפה בשר עם צנוברים

מאפה מעוצב במילוי בשר טחון וצנוברים עם בצל מטוגן

 

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

© כל הזכויות שמורות לורדית חביב | מתכונים מבית סבתא
אין לשווק, להעתיק או לשכפל כל מידע מהאתר לרבות תמונות וטקסטים ללא אישור מפורש בכתב מהנהלת האתר!
גלילה לראש העמוד