סלט אבוקדו ביצים וירקות
כשמתחילה עונת האבוקדו זה זמן מצוין להכין סלט אבוקדו וביצים במגוון ירקות קצוצים וצבעוניים.
סלט אבוקדו טעים ובריא, וקל להכנה.
החומרים
- 2 אבוקדו בשלים.
- 4 בצלים ירוקים כולל הגבעולים.
- 1 עגבנייה אדומה ועסיסית.
- פלפל או גמבה.
- שמן זית.
- פלפל שחור גרוס גס.
- לימון.
- מלח.
- חופן כוסברה קצוצה דקדק.
- 3 בצים קשות.
אופן ההכנה
בסיר קטן מבשלים את הביצים.
לאחר שהתבשלו מקלפים אותם וחותכים לרצועות מאורכות ושמים בצד.
מקלפים את האבוקדו וחותכים אותו לרצועות או קוביות ומתבלים אותן תחילה בלימון על מנת לשמור על הצבע. לאחר מכן מקצצים את הבצל עד הגבעול ושמים בקערה נפרדת.
מקצצים דקדק את חופן הפטרוזיליה ומוסיפים אותו אל הקערה.
מקצצים את הגמבה או הפלפל, תלוי בטעם האישי, אם אוהבים חריף או שאפשר לשלב את שני הסוגים וכמובן שאפשר גם במגוון הצבעים שיש, אדום, כתום, ירוק , ירוק-כהה וחותכים לקוביות. מוסיפים את העגבנייה חתוכה לקוביות.
לאחר שכל הירקות מקוצצים במגוון הצבעים מוסיפים את התבלינים, לפי הטעם האישי, שמן, מלח, פלפל שחור גרוס גס, לקשט מקשטים בביצים הקשות. ניתן גם לגרד את הביצים מלמעלה .
אפשרי להוסיף בורקסים או פסטלים כתוספת למנת אירוח.
אפשרי להוסיף בורקסים או פסטלים כתוספת למנת אירוח.
אחלה סגנון